Loading...
Dreams Trans Македонија2019-01-20T10:29:29+00:00

Дали барате работа и имате лиценца за возач со Ц+Е категорија?

Аплицирај за возач

Кои сме ние?

Dreams Trans Македонија е дел од реномирана меѓународна транспортна корпорација Dreams Trans LTD, со седиште во Софија, Бугарија, со свои подружници во Германија и Македонија.

Безбедност и сигурност

Довербата на нашите клиенти е основа на нашиот начин на работа. Клучот за стекнување на оваа доверба е да обезбеди безбедни и сигурни испораки.

Вработуваме

Бидете дел од тимот возачи на Dreams Trans Македонија. Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница. Приоритет ќе имаат возачи со европски документи

Аплицирај

Навремена испорака

Нашата долгогодишна експертиза и флексибилност ни овозможуваат успешно да функционираме на различни пазари. Приоритет за нас се потребите на нашите клиенти.

Вработуваме

Бидете дел од тимот возачи на Dreams Trans Македонија. Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница. Приоритет ќе имаат возачи со европски документи

Аплицирај

Намалување на трошоците

За нас, важно е да се развие одржлив бизнис, да се најдат решенија за подобро искористување на нашите ресурси и оптимизирање на трошоците.

Вработуваме

Бидете дел од тимот возачи на Dreams Trans Македонија. Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница. Приоритет ќе имаат возачи со европски документи

Аплицирај
0
СОПСТВЕНИ ВОЗИЛА
0
ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ
0
ВРАБОТЕНИ ЗА ПОДРШКА
0
ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ

Нашиот возен парк

Располагаме со сопствен автопарк составен од 241 камион (MAN, DAF, MERCEDES BENZ, SCANIA, VOLVO). Сите возила ги исполнуваат Еуро 5 и Еуро 6 стандардите.

Нашите партнери

Вработуваме

Бидете дел од тимот возачи на Dreams Trans Македонија. Нудиме одлични услови
и добро платена работа! Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво.
70 евра дневница.
АПЛИЦИРАЈ