Кариера2019-01-23T17:37:26+00:00

КАРИЕРА

Вработуваме

Доколку сте возач кој има Ц + Е лиценца контактирајте не! Нудиме одлични услови и добро платена работа! Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница. Приоритет ќе имаат возачи со европски документи.

 Контакт телефони: 071 255 600, 071 255 900, 043 416 900

Аплицирај сега

Доколку сте возач кој има Ц + Е лиценца контактирајте не! Нудиме одлични услови и добро платена работа! Релации низ цела Европа. Исплата на неделно ниво. 70 евра дневница.

ИМЕ *
ПРЕЗИМЕ *
ЕМАИЛ АДРЕСА (опционо)
ТЕЛЕФОН *

ПРЕДМЕТ

ВАШАТА ПОРАКА