Контакт2019-01-24T10:25:50+00:00

КОНТАКТ

КАНЦЕЛАРИЈА ВО МАКЕДОНИЈА
  • ул. Косовска 1/1
    1430 Кавадарци

  • +38971255600 | +38971255900 | +38943416900

  • Пон. – Пет. 8.00 – 16.00

СЕДИШТЕ ВО БУГАРИЈА

Контактирајте не

Dreams Trans Македонија е дел од реномирана меѓународна транспортна корпорација Dreams Trans LTD, со седиште во Софија, Бугарија, со свои подружници во Германија и Македонија.

ИМЕ *
ПРЕЗИМЕ *
ЕМАИЛ АДРЕСА (опционо)
ТЕЛЕФОН *

ПРЕДМЕТ

ВАШАТА ПОРАКА