Услуги2019-01-23T19:16:30+00:00

УСЛУГИ

Меѓународен превоз – полн товар

Dreams Trans Ltd е компанија специјализирана за камионски транспорт. Во моментов имаме 211 вилушкари опремени со 13.60 м. стандардни или мега приколки – тристрани ролетни. Со нашите камиони раководат еден или двајца возачи, во зависност од купувачите и времето на испорака.

Ние можеме да го транспортираме или организираме транспортот на нашата стока во земја членка на ЕУ или помеѓу две или повеќе земји-членки на ЕУ.

Сите камиони се опремени со еден од најдобрите GPS – Логистички систем – флота. Системот им овозможува на нашите клиенти да ги следат нивните производи во секое време.

Ние сме специјализирани за транспорт на сите видови стока – од стандардна стока (суровини и стоки) до специјален мега товар (висина од 3 метри) и воздушни товари. Можеме да обезбедиме одлична услуга заедно со конкурентна цена.

Ние нудиме:

  • Решенија за сите видови на стоки (конвенционални, за оние за кои е потребен температурен режим, опасни материи итн.)
  • Интензивирани сообраќајни коридори на стоки до и од Балканот и сите земји на ЕУ.
  • Преземање стоки и набавки во земјите на ЕУ преку солидна мрежа на партнери.
  • Комбинирање на долги и кратки дестинации за ефективно планирање и трошоци.
  • Усогласеност со барањата за квалитет и стандарди на купувачи и / или нивните специфични барања.
  • Дополнителни услуги како што е размена на палети.

Делумни товарни и групни пратки

Ние сме компанија со долгогодишно искуство и имаме воспоставено односи со познати транспортни и шпедитерски компании во Европа и со нивна помош можеме да гарантираме квалитетни услуги. Работа со доверливи партнери овозможува флексибилност во предложените транспортни решенија, оптимизирање на трошоците и задоволување на различни транспортни и логистички потреби.

Ако имате товар кој е помал од целиот автомобил или парцели – помеѓу 100 и 1000 килограми, од картони или палети, ќе ги пренесеме од почеток до крај за оптимално време и по конкурентни цени. Ние можеме да ги вчитаме вашите LTL и групни товари од / до било каде во Европа.

Дистрибуција

Имаме систем за испорака на мали пратки на територијата на Бугарија, Романија, Грција. Имаме различни возила опремени со GPS системи за следење кои обезбедуваат сигурност и точност на испораката. Доставени во некои од нашите магацини, вашите пратки ќе стигнат брзо до нивната крајна дестинација.

Логистика на складиште

На располагање се нашите клиенти се логистичките центри во Божуриште и Ловеч, лоцирани стратешки блиску до главните автопати. Во терминалите на Дримс Транс, се врши и логистичко ракување и складирање на палетизиран и опсежен генерален товар, групни пратки и комплетни автомобили.

Ние го нудиме следново логистичко ракување со товари:

  • Истовар, утовар и претовар;
  • Консолидација на пратки;
  • Поделба на пратките;
  • Складирање.